سیستم روغن کشی Hot Press :
در این مکانیزم روغن تحت دمای بالا قرار گرفته، سپس در حالت نیمه مایع تحت فشار بسیار بالا قرار می گیرد و روغن فرآوری می شود . کارخانه های تولید روغن بدین روش ،توانایی تولید روغن در تناژ بسیار بالا را دارند. اما از معایب بسیار بزرگ این دسته از کارخانه ها این است که به دلیل بالابودن دمای این نوع روغنکشی بسیاری از مواد معدنی موجودکه در مقابله با دما حساس می باشند از بین می روند و رنگ و بوی روغن نیز تغییر می نماید. لذا کارخانه مجبور می شود که خط تولید مستقلی را جهت تصفیة روغن و اضافه کردن مواد و اسانسهای شیمیایی درجهت تغییر بو و رنگ اضافه نمایند که این خود مستلزم زمان ونیز صرف هزینه می باشد.
سیستم روغن کشی cold press :
در این روش که برگرفته از روش روغنکشی قدیمی و سنتی است وپس از سالیان دراز توسط متخصصین آلمانی احیا شده است، ابعاد این کارخانه در اندازه های متفاوت و قابلیت خروجی روغن های متفاوت متغیر می باشد. اما فضایی که جهت استفاده از این کارخانه مورد استفاده قرار می گیرد، حداقل مقدار خواهد بود که قابلیت تولید روغن به طور روزانه تا ۲ تن را دارد.
این کارخانه دقیقاً شبیه به چرخ گوشت عمل میکند. به این شکل که چربی ها از قسمت مخزن وارد دستگاه شده و پس از چرخ شدن نسبت به شرایط هوای محیط تحت فشار بسیار بالایی قرار می گیرد و ظرف کمتر از چند دقیقه پس از ورود چربی به دستگاه از یک سمت روغن آن گرفته شده و از سمت دیگر تفاله خارج می شود.
نظرات شما عزیزان:
:: موضوعات مرتبط: گروه کاکتوس روغن شترمرغ